she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

The Body Shop Smoky Poppy

 photo smokypoppy21_zpsydacfkfo.png
Hi loves! Het is alweer eind januari, dat betekent dat valentijnsdag al gauw nadert. Voordat je het weet is het al zover! Ben jij voorbereid? The Body Shop wel! Zij lanceerde onlangs een nieuwe Limited Edition met verleidelijke geuren en verpakkingen, helemaal top voor valentijnsdag. Ik ga het vandaag hebben over de Bath Bombs en de Body Butter uit deze nieuwe Smoky Poppy collectie! 

 photo smokypoppy1_zpsc3rqq88v.pngDe Smoky Poppy collectie bevat een aantal heerlijke verleidelijke producten speciaal voor valentijnsdag, waaronder de Bath Bombs en ook deze Body Butter. Van de week schreef ik ook al over het nieuwe mosterd gele nagellakje die in de collectie terug te vinden is, en vandaag is het tijd voor de andere producten.

 photo smokypoppy2_zps8osffjii.pngLaten we beginnen met de Bath bombs! Dit zijn grote halve witte bollen die je per stuk lekker in bad kunt leggen voor veel schuim en een heerlijke verleidelijke geur. Alle producten van de Smoky Poppy producten ruiken bloemig en fris, je moet er wel van houden hoor! Ik zelf ben meer dol op zoete/fruitige geuren, maar voor de afwisseling is dit ook af en toe wel lekker.

 photo smokypoppy5_zpspf7cbbfk.pngEn dan nu de Body butter, deze kan natuurlijk niet ontbreken in een Limited Edition! Ook deze ruikt heel erg bloemig en ook fris, ik vind de geur vooral heel vrouwelijk en sensueel. De body butter is heerlijk romig van textuur en smeert lekker uit op de huid. De body butter maakt de huid heerlijk zacht en soepel en hij trekt ook vrij snel in!

 photo smokypoppy3_zpshdfbye2m.pngJa, ik ben zeker te spreken over de producten! Het enige waar ik aan moet wennen is de geur, het ruikt allemaal wat ”zwoeler” en vrouwelijker dan dat ik gewend ben. Normaliter ga ik eerder voor de fruitige geuren, maar voor een avondje chic uiteten vind ik dit voor de afwisseling ook wel een keer lekker om te gebruiken in combinatie met een vrouwelijke sensuele parfum! Ben jij gek op bloemige producten, dan is dit zeker wat voor jou! De Smoky Poppy Bath Bombs set kost €12 en de Smoky Poppy Body Butter €16. Alle producten zijn vanaf eind januari bij winkels en in de webshop verkrijgbaar.

Wat is jouw eerste indruk van deze zwoele limited edition?
Spreekt de bloemige sensuele geur jou aan?

Leave a Comment

The Comments

 • Celeste
  01.22.15

  Ja super leuke producten! Had er al over gehoord, ben echt reuze benieuwd! :)

 • ESmee
  01.22.15

  Oehhh die bath bombs!!! Heerlijkkk

 • Dagmar
  01.22.15

  Wauw ik ben zo nieuwsgierig geworden na het lezen van je review, echt benieuwd naar de geur! Mooie review!

 • Liset - Beautydagboek
  01.22.15

  Mooi foto’s Manon! Ik kom deze lijn nu overal tegen en ben heel benieuwd naar de geur geworden. Hij klinkt anders dan anders, dus even snuffelen in de winkel :).

 • Dionne
  01.22.15

  Ik ben heel benieuwd naar deze geur!

 • Svenja
  01.22.15

  Oehlala, ziet er weer uit als een hele fijne lijn van TBS. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de geur, zwoel en vrouwelijk klinkt wel erg lekker. Leuk ook dat deze lijn Bath bombs bevat, volgens mij komt dat niet vaak voor bij TBS?

 • Laura
  01.22.15

  Super leuke producten! Ik ben erg benieuwd naar de geur.

 • Maaike
  01.22.15

  Ohh, ik wist niet dat deze voor Valentijnsdag waren! Dat maken de producten nog aantrekkelijker, vind ik haha. Ik ga ze sowieso even bekijken in de winkel, dan kan ik de geur ook even ruiken :)

 • femketje
  01.22.15

  lijkt me een awesome collectie :D heb altijd al een zwak voor klaprozen gehad!

 • Kiss & Make-up
  01.22.15

  Ik heb mijn oog laten vallen op de body butter! Die lijkt me heerlijk.

 • Back2Beauty
  01.22.15

  Ik heb helaas geen bad anders had ik die bruisballen vast heerlijk gevonden!

 • Maureen
  01.22.15

  Klinkt goed, ik ben ook erg benieuwd naar deze producten

 • Griet
  01.22.15

  Heel benieuwd naar de geur! De bath bomb lijkt me wel wat :)

 • Tania
  01.22.15

  Ben heel benieuwd naar de geur

 • Saraya
  01.22.15

  Klinkt als heerlijke producten :)
  X

 • Nicole
  01.22.15

  Wat een leuke producten. Het lijkt me een erg lekkere geur!

 • Manon
  01.22.15

  Klinkt als een heerlijke lijn

 • Marloes
  01.23.15

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik ben zo benieuwd naar de geur. De verpakkingen zien er in ieder geval al super uit!

 • Iris | Todayslipstick
  01.24.15

  De body butter lijkt me lekker voor een avondje uit met zo een vrouwelijke geur!
  Liefs, Iris

 • Fabienne
  01.25.15

  De verpakkingen zien er erg chic uit! Ik heb alleen geen idee wat ik me bij de geur moet voorstellen, snel maar eens naar de winkel!