she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Therme Zen White Lotus

 photo therme1_zps5jqd4yp6.png
Hey all! Het welbekende huidverzorgingsmerk Therme heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder geurstokjes en handcreme met de heerlijke Zen White Lotus geur, een van de populairste Wereldkuren van Therme. Kortom; producten waar je na een lange dag heerlijk zen (ontspannen) van wordt. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze geweldige innovaties!

 photo THERME4_zpspk6zr91p.png
Laten we beginnen bij de nieuwe Therme Zen White Lotus geurstokjes, deze zijn sinds kort verkrijgbaar bij Drogisterijen voor een klein prijsje! De geurstokjes zien er niet alleen leuk uit in je interieur, ook ruiken ze heel erg lekker fris. De geurstokjes zijn van rotan materiaal en gaan ruim 12 weken mee! Ik zelf zet ze graag neer in mijn badkamer of in de woonkamer. Er zijn in totaal 4 geuren verkrijgbaar, voor ieder wat wils dus!

 photo therme2_zps6ynzqlxj.png

 photo THERME3_zpseb4y71gs.pngEen ouderwets stukje handzeep is voor mij onmisbaar in het dagelijkse leven. Ik gebruik deze Zen White Lotus zeep graag in de keuken en in de badkamer, zelfs onder de douche kan dat prima dankzij de milde samenstelling.

 photo THERME5_zps1npxwen6.pngDan hebben we tot slot nog de Handcream, deze gaat altijd mee in mijn handtas! Vooral nu het weer wat kouder is buiten smeer ik graag een heerlijk rijke handcreme zodat mijn handen niet pijnlijk en droog aanvoelen. De handcreme ruikt niet alleen heerlijk, hij hydrateert mijn huid en hij trekt heel erg snel in. De handcreme is ook verkrijgbaar in de Pink Saigon Lotus variant. Ik vind alle drie de producten uit deze lijn heerlijk, met name de geurstokjes maken me heel erg blij.

Alle Zen White Lotus producten van Therme zijn sinds verkrijgbaar bij Drogisterijen. Bij DA en DIO is er nu een leuke actie gaande, bij aankoop van twee Therme producten krijg je de geurstokjes cadeau!

Q: Wat is jouw eerste indruk van deze innovaties van Therme?

Leave a Comment

The Comments

 • Lesley
  10.14.15

  Dit is zo een heerlijke geur! Ik ben heel benieuwd naar de handcrème en de geurstokjes! Beide nooit weg en zeker niet met dit weer!

 • Manon
  10.14.15

  Deze lijn lijkt me zo lekker! Ben benieuwd naar de geur.

 • Tamara
  10.14.15

  Handig! Ik vind die geurstokjes erg leuk en mooi ruiken! En handig zo’n handcreme die je altijd in je handtas kan doen!

 • Femke
  10.14.15

  Ik heb ook heel deze collectie en vind die echt heerlijk gewoon!! Ik kende Therme nog niet zo goed, tot ik het persevent bezocht. Wat een heerlijke producten hebben zij toch, niet allemaal mijn smaak.. Maar Zen White Lotus is mijn favoriet, gevolgd door Bali Flower en een nieuwe lijn. De geuren blijven ook lekker lang hangen.

 • Elsbet | La Vie Pure
  10.14.15

  Oh, die geur lijkt me zalig & rustgevend!

 • Julie
  10.14.15

  Ik ben benieuwd of deze witte lotus geur lijkt op die van Rituals, die vind ik namelijk geweldig! :-D Nu ben ik wel benieuwd naar deze lijn!

 • Danielleeee
  10.14.15

  Dat is zo’n fijne geur ! Binnenkort de handcreme maar eens scoren :) !

 • Lindsey Beljaars
  10.14.15

  Ik vind dit zon heerlijke lijn, ruikt zo heerlijk!

 • Kirsty
  10.14.15

  Vooral de geurstokjes en de handcrèam lijken mij fijn! Een stuk zeep gebruik ik eigenlijk alleen als ik het toevallig in huis heb, want eigenlijk vind ik vloeibare zeep toch wat handiger.

 • Jamey - Beauty Unboxing
  10.14.15

  Oh die stokjes zijn echt te cute!

 • Manouk
  10.14.15

  Het belangrijkste van een handcreme is dat ie snel opdroogt en lekker ruikt. Deze klinkt erg goed!

 • Natascha
  10.14.15

  Ik heb deze collectie ook en vind de geur heerlijk! Inderdaad de ouderwetse zeep ligt ook hier in de keuken. Ik vind alleen de deodorant parfumspray iets minder, die is denk ik te geparfumeerd voor mij waardoor hij wat irriteert. Verder vind ik het hele fijne producten.

 • Saraya
  10.14.15

  Oo naar de geur ben ik wel nieuwsgierig geworden, klinkt als fijne producten :)
  X