she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Triumph Triaction Sportkleding

PicMonkey Collage
Wie mij al een wat langere tijd volgt die weet dat ik de laatste tijd intensief bezig ben met het sporten. Het begon met een ‘personal work-out plan’ met mijn Personal Trainer waarbij doelen gesteld werden en ik dagelijks te vinden was in de sportschool om aan mijn summer body te werken. Het is alleen soms lastig om mezelf te blijven motiveren en ik denk dat ik niet de enige ben die hier soms wat moeite mee heeft.. Iets wat mij toch elke keer weer motiveert en een extra duwtje in mijn rug geeft: nieuwe sportkleding! Ik verwen mezelf minimaal 1x per maand met een nieuwe sport outfit die comfortabel zit en er ook fashionable uitziet. Ik ontdekte laatst de nieuwe triaction by Triumph sportkleding die ik de laatste tijd graag draag tijdens mijn work-outs en vandaag ga ik jullie er wat meer over vertellen.

IMG_2440Iedere vrouw heeft haar eigen reden om te gaan sporten. De een doet het om af te vallen, de ander om het lichaam wat strakker te krijgen (meer rondingen). Mijn reden om te sporten: lekkerder in mijn vel te zitten en mijn lichaam wat strakker te krijgen. Wat de motivatie ook is om je goed te voelen over je eigen lichaam, de juiste ondersteuning en comfort is zo belangrijk! Ik zelf investeer graag wat meer in sportkleding omdat ik het van belang vind dat het lekker zit en er ook leuk uitziet zodat ik me wat meer zelfverzekerd voel tijdens het sporten. Zoals ik al zei ontdekte ik laatst de triaction Dynamic LITE collectie van het welbekende lingeriemerk Triumph. Deze collectie bevat drie perfect verstelbare beha’s voor elk figuur, elke cupmaat en iedere lifestyle. Met drie nieuwe modellen, allen uitgevoerd met de 3D-technologie voor extreme ondersteuning en lichtheid, verzekert triaction dat iedere vrouw de perfecte bh kan vinden passend bij haar sportiviteit. Naast hele fijne sport-bh’s zijn er ook een aantal sportbroeken verkrijgbaar, ik heb daarvan de triaction The Fit-Ster sportbroek. Ik zal jullie daar zo direct wat meer over vertellen!

PicMonkey CollageHier draag ik de triaction Hybrid Lite sport-bh in de kleur ‘Grape‘. Dit is een lichte voorgevormde sport-bh die maximale steun biedt tijdens het sporten.
De sport-bh beschikt over:

– Licht gevoerde, vormende cups die de borst stevig omsluiten
– Aangenaam brede bandjes en onderborstband die niet schuren of knellen
– Gevoerde bandjes gemakkelijk vooraan in lengte te verstellen en kunnen ook diagonaal gedragen worden
– Brede haak- en oogsluiting, zacht gevoerd, drievoudig verstelbaar, nikkelvrij
– Stevig weefsel voor maximale ondersteuning tijdens actie
– Ademend materiaal met vochtregulerende zones
– Zachte, antibacteriële kwaliteit, ook geschikt voor de gevoelige huid

Het leuke aan de sport-bh is de kleur! Hij is lekker opvallend en de combinatie van kleurtjes vind ik erg leuk en speels. De sport-bh zit heerlijk comfortabel en is zowel geschikt voor hardlopen als krachttraining in de sportschool. De bandjes aan de achterzijde heb ik meestal gekruist, maar je kunt ze ook recht dragen. Leuk voor de afwisseling!

IMG_2455Dan hebben we hier de triaction sportbroek The Fit-Ster met een shaping effect. Deze sportbroek in Capri-lengte van triaction by Triumph is de perfecte keuze voor iedereen die al vóór de training een fraai figuur wil laten zien. Door de speciale liftende lijnen die aan de binnenkant van de legging zijn vastgemaakt (zie afbeelding) krijgen je billen meteen een lift. De sportbroek beschikt over:

– Met LYCRA®, het wereldwijd toonaangevende elastaanmerk, een zeer elastische vezel die een unieke bewegingsvrijheid garandeert
– Modern weefsel, uiterst flexibel, dat langdurig de pasvorm behoudt
– Zorgt voor een strakker en slanker figuur dankzij de speciale, hoogwaardige afwerking
– Draagt comfortabel met elastische tailleband dat niet insnijdt
– Het weefsel voert vocht af en zorgt met ventilerende mesh-inzetstukken voor een droog draaggevoel
– In modieuze blaadjesprint of unikleuren verkrijgbaar

Wanneer je de sportbroek aantrekt merk je direct dat je billen als het ware omhoog getild worden, echt bizar! De sportbroek zit ook heerlijk comfortabel en sluit goed aan. De stof is niet te dik wat ik zelf erg fijn vind tijdens de warme zomerperiode, kortom: een fijne sportbroek die voldoet aan mijn eisen.

De triaction collectie bevat nog veel meer fijne sportkleding voor zowel buiten als binnen sportactiviteiten. Van voorgevormde sport-bh’s tot aan normale sport-bh’s en sportbroeken, voor ieder wat wils. Het leuke is dat er momenteel ook nog een toffe actie is! Bij aankoop van 2 triaction by Triumph sportartikelen ontvang je een sportas gratis (zie afbeelding). Hoe tof is dat? Ik zelf ben in ieder geval heel erg te spreken over de sportkleding van triaction en ik draag beide items dagelijks met veel plezier tijdens mijn trainingen. Ik heb trouwens voor jullie ook een super leuke winactie! Ik mag namelijk 4 giftvouchers weggeven t.w.v. 60 euro die te besteden zijn bij Triumph. Laat even in de comments hieronder achter welk item uit de triaction by Triumph collectie jij graag zou willen hebben en waarom! Binnen 2 weken zullen de 4 winnaars bekend gemaakt worden. Succes meiden!

-Advertorial-

Leave a Comment

The Comments

 • Jessica
  08.26.16

  Wat een mooie outfit! Ik ga eens kijken in de webshop.. Wil die sportBH wel hebben!

 • Marianne X
  08.26.16

  Super leuk artikel Manon! Xx Marianne

 • Birgit de Graaf
  08.26.16

  Meer van dit soort sport outfit posts please! Je ziet er zelfs tijdens het sporten altijd stijlvol uit. Oh en je lichaam is echt goals! X

 • Lisette
  08.26.16

  Manonnn je lichaam!! #goals
  Leuk artikel ook weer! =)

 • Jody
  08.26.16

  Ik zou heel de traction control boost bh en de traction hybrid star bh willen hebben, want ik ben al een hele tijd opzoek naar een goede sport bh! Ik heb als doel 4 X per week sporten om me fitter te voelen en strakker te worden, dus dit komt zeker goed van pas:-)

 • Jorien
  08.26.16

  Wauww die sport-bh! Die zou ik graag willen winnen, omdat ik vanaf volgende week mijn oude sport (volleybal) weer ga oppakken en ik een goede sport-bh met veel ondersteuning heel erg belangijk vind!
  Succes met het kiezen van een winnaar en dankjewel voor het zijn van een inspiratie op het gebied van sporten en voeding, je doet het supergoed ?

 • Lindsey Beljaars
  08.26.16

  Wauw, beide hele mooie items. Sinds kort doe ik actief aan bootcampen en ik ben nog op zoek naar een goede en leuke sportbh. Deze triaction Hybrid Lite sport-bh ziet er echt top uit. De kleur ‘Grape’ vind ik ook echt heel mooi. Bij deze doe ik dan ook graag mee aan de winactie.

 • Mariëlle | Me-licious
  08.26.16

  Deze sportkleding staat je prachtig! Dit klinkt zeker wel als comfy zittende kleding! Misschien maar eens uitproberen. Vind de paarse kleur ook vet!

 • mai
  08.26.16

  ahh zo vet! ik zou heel graag een mooie nieuwe sportbh willen hebben xoxo

 • Janette
  08.26.16

  Oooh wat zou ik graag zo’n sportbh willen winnen. Mijn voorgevel is niet de kleinste dus een sterke en een bh die goed steun biedt is een must! Love it

 • Nienke
  08.26.16

  Super leuke en mooie collectie! Ik ben zelf heel sportief, daarom zou ik graag een sportbroek willen hebben, want deze heb ik nog niet alleen een joggingsbroek ?

 • Nienke
  08.26.16

  Super leuke en mooie collectie! Ik ben zelf heel sportief, daarom zou ik graag een sportbroek willen hebben

 • Chantal
  08.26.16

  Wat een leuke collectie. Ik zou heel graag de broek willen winnen. Ik ben momenteel druk aan het sporten om de nodige overtollige kilootjes te verliezen. Mijn kleding is echt aan vervanging toe.

 • Jessica Kruize
  08.26.16

  Ik doe mee! Ben heel erg benieuwd naar de sportbh ik vind het heel moeilijk om een goeie te vinden! En zo te lezen is deze heel erg goed. Ben er heel erg benieuwd naar.

 • Melissa
  08.26.16

  Mooie collectie! Ik zou denk ik voor de sportbh gaan, leggings heb ik al zat maar een goede sportbh die er ook nog eens leuk uitziet is lastig te vinden.

 • Robin
  08.26.16

  De sport bh sinds ik zwanger ben zitten mijn oude bh’s niet meer lekker en betrap ik mezelf erop dat ik daardoor minder sport. Dit zou dus echt een uikomst zijn:). Ook handig voor na de zwangerschap.

 • Danielle
  08.26.16

  Die zien er mooi uit! Ik draag al jaren BH’s van Triumph, maar wist niet dat ze ook sportkleding verkochten. De hybrid lite lijkt me superfijn met die brede zachte bandjes op je schouders!

 • femketje
  08.26.16

  die sport bh lijkt me super nice :D

 • Demi
  08.26.16

  Ahhh die sportbeha!!? Ik zou heel graag de sportbeha willen hebben omdat ik mezelf altijd veel prettiger voel tijdens het sporten in goed zittende en leuke sportkleding.

 • marjolein havelaar
  08.26.16

  Wauw! Die broek lijkt me zo geweldig fijn zitten, zeker als je redelijk grote billen hebt in verhouding met de rest van je lichaam..

 • Nienke ozinga
  08.26.16

  Haii manon super leuk dit artikel maar k wil heel graag een sport bh winnen omdat ik op hockey zit en ik vind daarvoor een sport bh heel fijn dus ja daarom wil ik het heel graag winnen

 • Tessa Teresa
  08.26.16

  Wat een prachtig figuurtje heb je. Je hebt er hard voor getraind en dat is te zien!

  Ik doe graag mee aan de winactie.. Ik zou voor de sportbroek gaan die je in dit artikel laat zien en/of de BH. Beide prachtige items!

 • Lizette van Stempvoort
  08.26.16

  Wat een leuk artikel! Ben al een tijdje op zoek naar nieuwe sportkleding en dit was precies wat ik zocht. Ik vind het alle twee mooie items. Maar de broek vind ik zelf het leukst en zou ik graag willen hebben. Ik doe graag sporten om lekker fit te blijven en omdat ik het leuk vind. Nieuwe sportkleding zou me idd ook nog meer motiveren om te blijven sporten. Ik doe mee aan de winactie!

 • Tessa
  08.27.16

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Het staat jou supergoed. Ik zou die shaping broek echt suuupergraag willen hebben. Heb in tegenstelling tot jij geen summerbody workout gehad, maar na deze zomer is dat echt nodig… Heb mezelf te erg laten gaan. Probleem: sport nooit en heb dus ook geen sportkleding. Vooral aan mijn billen wil ik werken! Xo

 • Rachel Kromdijk
  08.27.16

  ah deze items trekken erg mijn aandacht ik ga eens kijken op de website.. ik heb alleen heel erg last van sport broeken die doorschijnen.. ik vind het niet een heel groot probleem maar andere mensen wel want ben er al twee keer op aangesproken haha

 • Lisa
  08.27.16

  Mooie collectie en de items die je hebt zijn erg leuk, Manon! Ik zou voor de Triaction Extreme Lite-sportbh gaan in het vrolijke blaadjesprintje. Een echt fijne sportbh mis ik nog voor tijdens mijn workout. Dan zou ik er zelf nog een langere sportlegging bij kopen, zodat het een toffe sportoutfit is!

 • Laura
  08.27.16

  leuk artikel! ik zou graag de triaction sportbroek willen hebben, omdat hij zo’n mooie shaping effect geeft!!

 • Emine
  08.28.16

  Omg die sportbroek lijkt me super? ik wil ook weer graag beginnen met sporten maar heb nog geen leuke sportkleding hahaha dus lijkt me superleuk om te winnen en een goede motivatie om daarom te beginnen met sporten!

 • Teddy
  08.28.16

  Wat een leuke outfit! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een sport-bh heb gedragen tijdens het sporten… Omdat ik nog geen fijne heb gevonden en het een beetje overbodig vond. Toch hoor ik van mijn vriendinnen dat het echt een stuk fijner is met sporten. Dus heel toevallig ben ik op zoek naar een fijne sport-bh! Daarom zou ik de hybrid lite bh kiezen als ik het tegoed win :)

 • Natasja
  08.30.16

  Ahh! Die sport BH ziet er ontzettend mooi (bij jou) uit! Need it! :-)

 • Jolijn
  08.31.16

  Wat een leuk artikel! Ik vind de kleur van de sport bh echt super leuk, maar ik zou denk ik toch voor de broek gaan (die ik overigens ook heel mooi vind staan) omdat mijn huidige broek niet lang meer mee gaat ben ik bang.. Ik doe dus zeker mee met de winactie!

 • Veronique
  08.31.16

  Tof! Sinds 1 maand sport ik weer, nadat ik een 1.5 jaar thuis heb gezeten. Het is heerlijk! En inderdaad een goede sportbh is heeeeel belangrijk. Dus ik ga voor de sportbh met het leuke kleurtje. :)

 • Louise
  08.31.16

  Ben net een kijkje gaan nemen op de website van Triumph en ben verliefd geworden op de ‘Triaction Hybrid Star’! Zelf moet ik over 3 weken bevallen dus na die weken zal het terug sporten worden! En zoals je zelf zegt, in een nieuwe outfit is dat eens zo fijn!

 • Ellen
  09.01.16

  Wat een mooie sportartikelen Manon!
  Ik sport heel graag, maar ik moet mezelf vaak pushen om toch maar die sportkleren aan te trekken. Af en toe een nieuw setje sportkleren/schoenen helpt wel als motivatie. Eens je aan het sporten bent, voelt het toch elke keer zo ontspannend. Ik ga regelmatig gaan lopen en een goede sportbh vind ik echt belangrijk. Jammergenoeg heb ik nu telkens schaafwondjes van de constante schokken bij het lopen. Ik kan dus wel zeggen dat mijn oude sportbh aan vervanging toe is. ? Ik zou ook kiezen voor de triaction Hybrid Lite sport-bh die jij hebt!

 • Melisa
  09.02.16

  Wauw, lijkt me superfijn! Ik ben een leek op sportgebied (ben onlangs begonnen in de sportschool en heb geen idee wat ik sta te doen hahaha), maar ben al een tijdje bezig om fijne sportkleding te vinden. Toen ik dat niet echt kon vinden, ben ik toch maar gewoon begonnen. Maar, ik merk dat mijn BH me in de weg zit (en de inhoud ook haha) en dat mijn joggingsbroek te losjes zit. Kortom: ik voel me niet lekker terwijl ik sport en dat demotiveerd enorm. Dit zou een hele goede motivatie zijn en ik denk dat ik me een stuk lekkerder zou voelen tijdens het sporten met goede kleding wat alles op zijn plek houdt ;) Het wordt tijd dat ik echt ga doorzetten!!

 • Maaike
  09.03.16

  Wauw!! Prachtige collectie, maar zeker ook een prachtige nieuwe website Manon!
  Petje af voor jou!
  Ik zou heel graag de sportbeha, Triaction Hybrid Lite, wel willen! De kleur maakt mij niet uit!
  Ik ga nu een half jaar auto rijden naar mijn stage (niet een hele ramp hoor!), maar hierdoor fiets ik niet meer iedere dag een uur.
  Dus ik ben van plan om elke avond na mijn stage naar de sportschool te fietsen.
  En natuurlijk is dit wel een leuke en motiverende actie voor mij om elke avond te gaan sporten! ;)

 • Berber
  09.04.16

  Leuk artikel! Ik zou de sportlegging willen hebben!