she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Update Demak’Up Detox Challenge

PicMonkey Collage2
Hey loves! Een korte tijd geleden vertelde ik jullie in dit artikel dat ik mee zou gaan doen aan de 10 daagse Demak’Up Detox Water Challenge. Ik ben nu inmiddels alweer een paar dagen verder en het leek mij leuk om jullie een update te geven van hoe de conditie van mijn huid nu is sinds ik DIY gezichtsmaskers & Detox watertjes gebruik!

demakeup4

In mijn vorige artikel heb ik al meer uitleg gegeven over de Detox Water Challenge waarbij de focus vooral ligt op de verzorging van je gezicht en vooral het drinken van water voor extra hydratatie. Op www.demakupdetoxchallenge.nl vind je gedurende de challenge iedere dag een nieuw recept voor een DIY gezichtsmasker & Detox-watertje om jou te helpen bij het detoxen.

Vandaag laat ik jullie twee recepten zien die te vinden waren in mijn Detox kit en ook op de website terug te zien zijn. Een combinatie van een Detox-watertje en een heerlijk gezichtsmasker! Ik laat jullie eerst zien hoe je het watertje kunt maken.

detox1Wat heb je nodig? 
– Frambozen (ik koos voor diepvries)
– Blauwe bessen (ook diepvries)
– Water

Ik deed allereerst het fruit in mijn Mason jar, vervolgens goot ik het water erbij. Omdat ik diepvries fruit heb gebruikt kreeg het ook een leuk kleurtje! Je kunt uiteraard ook gewoon bij de fruitafdeling een bakje frambozen en blauwe bessen halen. Een heerlijk detox watertje! Ik kan hier veel meer van drinken dan dat ik water zonder smaakje drink. En, het is ook heel goed voor je huid en lichaam!

detox2detox3Dagelijks drink ik nu veel meer water sinds de Detox Water Challenge. De smaakjes (het fruit) die ik eraan toevoeg maakt het zoveel minder ‘saai’ om te drinken. Water maakt me heel blij, vooral tijdens de warmere dagen. Een vrouw heeft gemiddeld 2 liter per dag nodig, ik zit nu zeker op de 2 a 3 liter.. wauw.. *schouderklopje voor mijzelf!*

”Een stralende huid komt van binnenuit”, zeggen ze toch altijd? Maar ook kan je er aan de buitenkant heel veel aan doen. Dat doe ik ook tijdens de challenge! Allereerst is het van belang om je huid goed te reinigen, hiervoor gebruik ik dagelijks de reinigingsdoekjes van Demak’Up. Deze reinigingsdoekjes zijn ook ideaal voor onderweg! Ik gebruik ze nu dagelijks en na gebruik voelt mijn huid schoon en fris aan.

IMG_8893

Na de reiniging ging ik aan de slag met mijn DIY gezichtsmasker. Voor vandaag stond het Bessenmasker gepland. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is:
– Yoghurt
– Honing
– Blauwe bessen
– Demak’Up Wattenschijfjes (om het masker mee af te halen)

detox4 detox5Wat moet je doen?
Prak allereerst de blauwe bessen goed fijn, vervolgens voeg je de yoghurt en honing toe en meng je dit tot een glad geheel. Daarna is het tijd om het masker aan te brengen op het gezicht! Ik deed dit met een lepeltje, ik vind het namelijk altijd heerlijk koud aanvoelen op mijn gezicht.

detox7

demakeup7

IMG_8988Als het masker ongeveer 10 – 15 minuten op mijn gezicht heeft gezeten haal ik het er weer af met een vochtig wattenschijfje van Demak’Up. Mijn huid voelde hierna zo zacht en soepel aan! Dagelijks zijn er dus verschillende recepten te vinden, zowel voor de Detox watertjes als de gezichtsmaskers. Ik haal hier niet alleen veel inspiratie uit, mijn huid is er vooral heel blij mee. Ik merkte na een paar dagen al direct verschil, vooral omdat ik ook wat meer tijd neem om mijn huid te verzorgen. Ik zal jullie aan het einde van de challenge nog even laten weten hoe ik het heb ervaren en hoe mijn huid er na de challenge uit ziet! Keep you posted :)

Doen jullie ook mee met de Demak’Up Detox Challenge? Je kunt op elk moment beginnen! Check de site voor meer info. Ben je misschien zelfs al begonnen? Hoe gaat het nu bij jou? Merk je al verschil? 

Leave a Comment

The Comments

 • Rachel Kromdijk
  05.26.16

  ah ziet er goed uit en blauwe bessen! yum!

 • Chantalle
  05.26.16

  Ik doe niet mee aan deze challenge, maar ik ga zeker verschillende maskertjes eens uitproberen.

 • Maaike
  05.26.16

  Ik doe ook niet mee aan de challenge, maar dit is wel de leukste challenge ooit! Wat tof ook om te zien dat je eigen huid er beter door uitziet. Heel erg leuk bedacht door DeMake’UP

 • Mila
  05.26.16

  2 a 3 liter? Wauw! Ik wilde dat ik dat kon, het is voor jou natuurlijk helemaal goed nu in combinatie met het sporten. Ik zeg; goed bezig Manon! Nu ik nog….. haha!

  Liefs!

 • Demi
  05.26.16

  Ik ben sinds kort ook bezig met meer water drinken en mijn huid is er in ieder geval heel blij mee!