she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Urban Decay Naked Basics Palette!


Ik kwam van de week iets ontzettend leuks tegen op verschillende blogs, namelijk HET NIEUWE NAKED palette! Ik denk dat wij allemaal wel weten wat het Naked palette is, right? Deze palettes zijn razend populair in beautyland, en al heel gauw uitverkocht wanneer er een nieuwe komt. Urban Decay heeft het Naked Original Palette, het Naked 2 Palette, en nu is er nog een kleinere (nieuwe variant), het Urban Decay Basics palette!


Op HQHair.com werd hij al verkocht (en is nu inmiddels tijdelijk uitverkocht). En natuurlijk ook in Amerika al, maar in Nederland ben ik hem nog niet tegen gekomen! Het palette is een stuk goedkoper dan de andere twee Naked palettes, maar dit komt omdat hij een slag kleiner is, en minder kleuren heeft. Ook heeft het nieuwe Basics palette geen lipgloss of oogschaduwkwast, zoals de andere twee palettes wel hadden.


Je ziet hier het palette in de hand van MBB, en hij is echt een stuk kleiner dan de vorige palettes zoals je kunt zien. Een ideaal formaat om mee te nemen in je tas! De andere palettes heb ik ook in mijn bezit, en ik baal altijd ontzettend als ik een mooie look heb gemaakt, maar het palette gewoon te groot is voor in mijn tas om af en toe te touch-uppen.


De kleuren zijn erg basic (het is nu eenmaal een basics palette), maar perfect voor een everyday look! Met dit palette in je tas kun je ook zo omschakelen van een dag naar nacht look. Ik houd de site van HQhair echt dagelijks in de gaten want ik MOET hem gewoon hebben. Dit soort kleuren draag ik erg graag, en dit formaat is natuurlijk ook gewoon ideaal om mee te nemen in mijn tas. Ik weet nog niet wanneer hij naar Nederland komt, maar zodra ik dit weet zal ik dit zeker laten weten!

Q: Wat vind jij van het Naked Basics Palette?
Ga jij hem aanschaffen zodra hij in Nederland komt? 

Bron foto’s: mbb

Leave a Comment

The Comments

 • Lara
  11.29.12

  Super leuk dat ze een nieuwe en goedkopere palette op de markt hebben gebracht! Ik wil er al zo lang 1 maar vond ze altijd wat te duur! Weet jij misschien hoeveel dit palette kost?
  Leuk review!!!

  Liefs Lara

  • Manon
   > Lara
   11.29.12

   Ongeveer 25 € zag ik in de webshop van HQhair (zie printscreen). Daar is hij helaas uitverkocht, anders had ik hem al besteld. Ik kan niet wachten tot hij in Nederland komt!

 • Nadine
  11.29.12

  Lekker compact palette, gisteren had ik het met mn moeder nog over een nieuw Naked palette en nu zie ik dit artikel, dit zijn ook echt de kleurtjes die je nodig hebt, super handig!

 • Ingeborg
  11.29.12

  Ik wil zo graag een naked palette. & nu deze er is zit ik heel erg te twijfelen.. Ik denk dat ik uiteindelijk toch voor de grotere versie ga.

 • CaptureBeauty
  11.29.12

  Haha ik heb vandaag ook een artikel hierover online geplaatst!

 • Milou
  11.29.12

  Wat gaaf! Ik heb het Naked palette al, dus zou ‘m niet zo gauw aanschaffen. Maar wel een erg leuk concept!

 • Laura Louise
  11.29.12

  Ik las er al over begin van de week, ben helemaal verkocht en moet hem zeker hebben naast mijn andere Naked palette!

 • Priscilla
  11.29.12

  Wow! Echt prachtig is ie! Ik ga hier zeker over nadenken als ie in Nederland te koop is, want eigenlijk vind ik dat wel heel handig, zo’n mooi palette met matte basics.

 • AnnaSopia
  11.29.12

  Dammmmmmn pretty! Jammer dat er geen shimmer inzit. Zou het perfect maken.

 • femketje
  11.29.12

  ziet er goed uit :D

 • Lifesplash
  11.29.12

  Wauuuuw, mooi compact palette! Hij ziet er echt mooi uit. Ik denk zelf alleen dat ik liever een grote zal kopen, dan heb je meer kleurtjes en tja, waarschijnlijk is die in verhouding dus goedkoper. Aan de andere kant heeft hij ook hele mooie matte basic kleuren, love!

 • Tedje
  11.29.12

  Ooh wauw echt super voor de meiden die Naked of Naked 2 palette te duur vinden! Ik heb zelf het Naked 2, dus ik zou hem niet zo snel aanschaffen, maar leuk is hij wel zeg!

 • Laura
  11.29.12

  Wat een schattig ding joh! Hij ziet er echt super uit. Ik zou zelf van dit merk eerder voor een grotere gaan.. Dan ben ik al duur aan het doen, dan wil ik het ook goed doen ofzo :’) haha

 • Jesdiny
  11.29.12

  Ook super handig voor op vakantie of een weekendje weg. De andere naked palletes zijn toch best wel groot.

 • Joyce
  11.29.12

  Ziet er mooi uit!

 • Lisanneleeft
  11.29.12

  Ik vind hem prachtig, maar ik twijfel wel omdat het wel HELE basic kleurtjes zijn. Ik had liever wat meet bijzondere basics gezien :P

 • Danielleeee
  11.29.12

  Wauw super mooi en super handig ! Alleen voor mij iets te prijzig, dat wordt sparen.

 • Esther - Mango Sorbetto
  11.29.12

  Oooooh die moet ik ook hebben!

 • Charile
  11.29.12

  Wauw, die is mooi!

 • beautybysandra
  11.29.12

  Die eerste 4 kleuren vind ik iets te licht. Ik had graag nog wat meer donkere tinten gehad en 1 of 2 lichte kleurtjes. Voor de rest is het een mooi palette.

 • Silvy
  11.29.12

  Gaaf! Ik wil de normale Naked palette al zoooo lang hebben. Maar ik vind hem nog steeds best prijzig eigenlijk…

 • Mieke
  11.29.12

  Hij is prachtig! Zodra het in nl verkrijgbaar is, wil ik het kopen! :)

 • Jolet
  11.29.12

  Ziet er echt geweldig uit, maar ik heb het urban decay naked palette al, dus ik vind deze eigenlijk overbodig aangezien de prijs en ik al zoiets heb. Maar toch, HIJ IS MOOI!

 • Lotte
  11.29.12

  Dit palette roept echt mijn naam!

 • Jorinde
  11.29.12

  Ik heb hem ook al en paar keer voorbij zien komen op blogs. Ik vind het een leuk paletje.

 • Céline
  11.29.12

  Ik vind het zo leuk nieuws! Wel vaag dat sin er niet in zit. Dacht dat dat toch wel de favo kleur was van de meesten.

 • Danique
  11.29.12

  IK MOET DEZE HEBBEN!

 • Linda
  11.29.12

  Ik vind de kleuren nou niet echt bijzonder, kan je van een budget merk ook kopen..

 • Mandy
  11.29.12

  Wat is ie klein en schattig!! Maar ik denk dat ik toch maar ga sparen voor het ‘grote’ palette. Dit kleine paletje is inderdaad erg basic en de (naar mijn mening) mooiste Naked kleuren zitten er niet in :P

 • Marijke
  11.29.12

  OMG, i need this!! :-)

 • Meaas
  11.30.12

  Ik zag het een paar dagen geleden ook, en dacht precies hetzelfde! haha

 • Eva
  11.30.12

  Aaarhhg die wil ik ook! Wat een mooie matte kleuren. Ik ga ook maar eens HQ in de gaten houden!

 • Juudith
  11.30.12

  Mooi palette!! mooie kleuren!

 • Allissa
  11.30.12

  Preeeeetty, maar sla ‘m over want heb Naked 1 al (:

 • Eva-Lynn
  11.30.12

  Ik vind ‘m er heel leuk uitzien. Ook zou ik deze eerder kopen dan de andere, omwille van de prijs, maar toch, als het zou kunnen zou ik voor Naked Palette, Naked Palette 2 én deze kiezen! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Sofie
  12.01.12

  Ik heb dit helemaal niet nodig, maar van zodra ik deze zie weet ik gewoon dat ik hem wil :D

 • Angelique
  12.02.12

  Fijn palette lijkt het me zeker maar een beetje too much boven op me eigen naked 2 palette

 • Ellen
  12.02.12

  mooi palette, wel een beetje prijzig!

 • Josephine
  12.03.12

  Die is zo mooi, me wants!