she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Memories last forever

CEWE3
Hey guys! Zoals jullie ongetwijfeld nog zullen weten is dat ik de afgelopen zomer met mijn moeder en zusje naar de Malediven ben geweest waar we een fantastische vakantie hebben gehad. Op mijn laptop staan natuurlijk ontzettend veel foto’s die zijn genomen met mijn camera en het leek me leuk om daarmee een fotoboek te maken zodat de herinneringen nooit zullen vergaan. Ik maakte mijn eigen fotoboek met de CEWE-fotoservice en vandaag ga ik jullie hier wat meer over vertellen en ook ga ik natuurlijk wat pagina’s uit mijn eigen ontworpen fotoboek laten zien.

CEWE4

CEWE2

CEWE1

CEWE5Wat is CEWE-fotoservice precies? Al meer dan 50 jaar na de oprichting van CEWE is het bedrijf de marktleider in Europa op het gebied van foto en innovatieve online-print services. Het CEWE FOTOBOEK is Europa’s meest populaire fotoboek. Via de website kan je het fotoservice programma downloaden waarmee je gemakkelijk je eigen fotoboek kunt ontwerpen. Je kunt teksten toevoegen, de foto’s bewerken en je fotoboek helemaal inrichten zoals jij dat wilt! Met deze service hoef je dus niet meer uren te gaan plakken en knippen in lege fotoboeken zoals we dat vroeger deden. Vanaf nu gaat alles dus super makkelijk via de PC!

In de webshop van CEWE vind je niet alleen fotoboeken, ook kan je bijvoorbeeld wenskaarten, fotokalenders en zelfs drinkbekers ontwerpen! Ik zelf had gekozen voor CEWE Fotoboek XL met mat fotopapier en een harde cover. Het boek bevat 26 pagina’s en is 30×30 cm groot. Het Malediven fotoboek heeft een mooi plekje in mijn boekenkast gekregen! Wanneer mijn familie/vrienden op bezoek komen vind ik het altijd super leuk om er met ze doorheen te bladeren en te kunnen laten zien wat we allemaal hebben meegemaakt en gezien op het prachtige Malediven. Ik vond het trouwens ook super leuk om het boek samen te stellen en de foto’s uit te kiezen die ik erin wilde! Ik zelf vind het mooi als er niet teveel teksten in het boek staan, maar zoals ik al zei kan je echt alle kanten op wat betreft het design van iedere pagina.

Het CEWE Fotoboek XL die ik heb ontworpen kost maar liefst 54,95 en is online verkrijgbaar.

Zo, nu hebben jullie ook weer even wat oude foto’s terug gezien van onze vakantie in het Paradijs! Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe jullie tegenwoordig fotoboeken samenstellen. Via een fotoservice? Of plakken en knippen jullie liever nog foto’s? Let me know!

Leave a Comment

The Comments

 • Lindsey Beljaars
  01.14.16

  Wat gaaf! Sinds ik ‘alleen’ op vakantie ga, dus zonder ouders, heb ik van iedere vakantie een fotoboek. Dat zijn er inmiddels al heel wat maar ik blijf het zo leuk vinden. Als foto’s op de PC staan doe je er minder mee en alles komt toch wat meer ‘tot leven’ in een fotoboek. Ik bestel ze altijd via Kruidvat.

 • Sija
  01.14.16

  Prachtige foto’s, ik heb zoveel zin in de zomer nu! Fotoboeken blijven leuk om te hebben. :) X

 • Rachel Kromdijk
  01.14.16

  Ziet er prachtig uit! ik heb je vlogs in het buitenland ook met veel plezier bekeken!

 • femketje
  01.14.16

  mooi album :D

 • Femke
  01.14.16

  Ik vind dit echt een heel erg tof boek :-)! Ik hou er ook van om boeken te maken van mijn vakanties, anders verdwijnen die foto’s ergens op een geheugenschijf ofzo en zie je ze nooit meer terug!

 • Gina
  01.14.16

  Ziet er super uit! Fotoboeken blijven altijd leuk :)

 • Fleur Sophia
  01.14.16

  Oh wauw, de pagina’s die we te zien hebben gekregen zien er in ieder geval al prachtig uit! Ik heb een aantal keer mijn fotoboeken en agenda’s ontworpen via Albelli. Ook wel een fijne service!

 • Sanne Jorna | Pencils & Parties
  01.14.16

  Wauw, Heel gaaf en HEEEL duur. Ziet er prachtig uit maar deze student kan dat helaas niet betalen.
  Liefs, Sanne

 • Denise
  01.14.16

  Super leuk boek! Wat heb je trouwens een leuk shirtje van KENZO aan op die foto!

 • Dynah
  01.14.16

  Zou je het hele fotoboek kunnen laten zien in een vlog? Het ziet er echt heel mooi uit!

 • Lisa
  01.14.16

  Wat een prachtig fotoboek. Echte foto’s zijn altijd goud waard.

 • Bernice
  01.14.16

  Prachtig fotoboek Manon! Vind het altijd zo leuk om terug te kijken naar mooie momenten in een fotoboek. Toch net iets leuker dan op de computer. X

 • Tamara
  01.14.16

  Wat leuk, lijkt me een geweldige plek <3

 • Manon
  01.14.16

  Wat een prachtig album!

 • Kelly
  01.14.16

  Wat een prachtig boek! Heel erg leuk om af en toe eens door te bladeren!

 • Sandra
  01.15.16

  Wat een gaaf boek. Je brengt mij echt op leuke ideeën. xx

 • Johanna
  01.16.16

  Wauw prachtige foto’s! Jullie zijn echt gorgeous!

  Zouden jullie een kijkje willen nemen op mijn blog. Ik hoor graag verbeterpunten!

  http://www.dailyjojoblog.wordpress.com

 • Serena
  01.17.16

  ziet er echt super leuk uit!!!!!!!!!! ik heb ook al je vlogs zitten terug kijken super leuk!!!

 • Lotte
  01.19.16

  Wat een ontzettende mooie foto’s! Ik bestel zelf altijd mijn vakantieboeken via Albelli.nl, maar dit ziet er ook erg goed uit zeg! Het is inderdaad een stuk makkelijker dan het knippen en plakken van ‘vroeger’.

 • Julia
  01.20.16

  Oeeh, ik ben ook op de Malediven geweest, en ook op Kurumba! Het is daar zooo heerlijk! Ik heb er echt van genoten. Wij hadden het dan gecombineerd met Sri Lanka, maar de Malediven waren echt geweldig.

 • Lotte Anna
  01.20.16

  Wauw, wat een enorm mooi fotoboek! Heb genoten van alle Malediven vlogs, echt een paradijs daar..

 • Léonie
  01.21.16

  Ik blijf het zo’n leuk idee vinden om foto’s te printen en in een boekje te bewaren. Het doet mij echt denken aan al die fotoalbums van vroeger! Tegenwoordig doe ik het toch liever via een fotoservice, dat scheelt weer tijd haha.

 • Pleun
  01.29.16

  Ohhh, wat leuk altijd als ik op vakantie ben dan schrijf ik in mijn schriftje precies elke dag wat we hebben gedaan.
  Super leuk om later terug te lezen! Maar het liefst maak ik een fotoboek zoals ik heb gedaan bij mijn weekendje disneyland parijs met mijn vader,moeder,zusjes,opa en oma ik raak heel erg geïnspireerd door jouw blog en ik vind je filmpjes altijd heeeeel erg leuk ❤️❤️❤️

 • Daniek
  02.05.16

  Super leuk om de foto’s van je vakantie in een boekje te doen! Mijn moede doet dat ook wel, alleen dan eens in de zoveel tijd en dan knipt en plakt ze ze liever.