she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Vermoeid & The Gift Suite! | VLOG


Hi girls! Vanaf vandaag is VLOGIDAYS officieel gestart en dat betekent dat ik vanaf nu iedere werkdag om 16:00 een nieuwe video zal uploaden op mijn kanaal. Who’s excited? I am! In de eerste vlogiday aflevering neem ik jullie mee naar een event in Amsterdam en ik merkte dat ik toch wel erg vermoeid was.. Nog even een korte mededeling btw! Vorige week is mijn laptop gecrashed (hij gaat niet meer aan) en daar staan ook nog een aantal videos op van 2 weken geleden. Het kan dus zo zijn dat die videos alsnog online komen als ik mijn bestanden terug kan halen bij de reparateur, maar daar ga ik maar niet van uit :( Echt balen! Maar goed, life goes on.. Enjoy vlogidays babes!

Leave a Comment

The Comments

 • Mila
  12.05.17

  Oh wauw wat ziet het er tof uit! Super leuk dat je dit weer oppakt! De site staat nog altijd in mijn favorieten en per toeval dacht ik afgelopen week zal ik hem verwijderen als favoriet? Nee dus! ? Ben ook erg benieuwd naar de zwangerschap updates! Wellicht kun je met deze combinatie wat rust creëren als het kleine prinsesje geboren is!
  You are doing great, mommy 2 be! ♡

  Liefs Mila

  • Manon
   > Mila
   12.05.17

   Awh haha im back! ❤️ Vind het heerlijk om nu weer te schrijven zo nu en dan!

   • Peachgirl
    > Manon
    01.15.18

    Hoi manon vind het super leuk om naar je vlogs te kijken ik leer ontzettend veel van je al ben je 2jaar jonger dan mij ?

  • Rudhsv schrijven
   > Mila
   05.24.19

   Chris v erheugd arga the het buitenland is genomen met de nieuwe wet die van mij mag het