she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

XXL Winter shoplog! ❄


Hey lieverds! Vandaag heb ik weer eens een grote winter shoplog voor jullie. Ik laat jullie mijn laatste aankopen zien van de afgelopen tijd. Van sweaters tot schoenen en accessoires, alles komt vandaag voorbij in deze video! Ik wens jullie zoals gewoonlijk weer veel plezier bij het kijken.

Leave a Comment

The Comments

 • Manon
  01.06.16

  Hele leuke shoplog , je hebt allemaal gave dingen gekocht! Ik wilde laatst ook dingen bij comegetfashion kopen, maar die dingen die ik wou waren er niet meer haha. Ik vind dooral die sweaters in 2 verschillende kleuren erg leuk (die met hetzelfde model)

 • irene
  01.06.16

  Leuke shoplog!!

 • Tessa
  01.06.16

  Leuke aankopen!

 • Sija
  01.06.16

  Leuke shoplog!! Die donkergroene schoenen zijn echt prachtig <3

 • femketje
  01.06.16

  awesome aankopen :D

 • layla
  01.06.16

  lekker geshopt meid! Veel plezier met je nieuwe items

 • Elsbet | La Vie Pure
  01.07.16

  Die truien van de h&m zijn heel mooi!

 • Withlovefroms
  01.10.16

  Die zwarte jas is heel erg mooi!